Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Přichází jaro, příroda se probouzí a začínají rašit první bylinky a mladé…
Kyselá chuť rebarbory nejlépe vynikne ve sladkých dezertech. Sluší jí to…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Snídaně, sladká svačina do školy i dezert k odpolední kávě. Muffiny to hravě…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.