Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Slavnostní velikonoční oběd by měl potěšit oko zápavou jarních barev a chuťové…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
K jaru patří i pokrmy z mladého masa - je chutné, dietní, křehké a šťavnaté.…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.