Staňte se našimi fanoušky na:

Guláš segedínský

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
101× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kysané zelí několikrát překrojíme. Maso opereme a nakrájíme na dva řízky na 1 porci. Naklepeme, poprášíme paprikou, solí a moukou a osmažíme na tuku od osmažené cibulky. Do kastrolu klademe střídavě syrové zelí, osmažené maso, trochu cibule a koření, pokrm zalijeme malým množstvím vody a povaříme v nepřikryté nádobě. Když je zelí měkké, zahustíme je moukou podle potřeby osolíme a přidáme rajčatový protlak. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |30. řijna 2014
mňamky 1++++++ Odpovědět
piškot |26. září 2014
1+++ Odpovědět
allys89 |5. září 2013
dobrej Odpovědět
lidusak |23. srpna 2013
zkusím Odpovědět
lidusak |23. srpna 2013
už jsem dlouho neměla Odpovědět
Gabrielle |11. července 2013
Milujeme Odpovědět
kote19 |26. června 2013
klasika :) Odpovědět
Lenny |12. června 2013
lákavé k vyzkoušení Odpovědět
olma |4. června 2013
Chutná klasika :) Odpovědět
Mona22 |3. června 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!