Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Mladé bylinky mají velkou moc. Využijte léčivé síly přírody a vyrobte si…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Pomazánky jsou vděčným řešením, když nemáte čas vařit, ale nechcete se odbývat.…
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.