Staňte se našimi fanoušky na:

Bleskový guláš

Autor receptu: Alice.palice (506 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
155× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Drobně nakrájíme cibuli a lehce jí osmahneme. Přidáme kostičky masa a společně smažíme. zasypeme gulášovým kořením. Promícháme mimo oheň a zalijeme trochou piva. Přiklopíme a dusíme do poloměkka, což u minutkového masa trvá cca 15 min. vmícháme obsah konzervy s fazolemi a přidáme kečup, znovu podlijeme a podusíme. Zatím si nakrájíme česnek na tenoučké plátky, které přidáme do pokrmu společně s majoránkou. Rychle vydusíme šťávu na potřebnou hustotu, protože majoránka dlouhým vařením hořkne. Podle chuti dosolíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |26. září 2014
1+++ Odpovědět
sonizna |20. srpna 2014
Pivo se používalo do pokrmů už odpradávna – nejčastěji do zvěřiny, drůbeže, polévek, ale take ryb! Nejtradičnějším českým pivním pokrmem je pivní polévka. - Máte někdo recept? Odpovědět
mochomůrka |8. července 2014
ukládám Odpovědět
darma |9. června 2014
vyzkoušeno, je dobrý a rychlý Odpovědět
tepito |30. května 2014
fakt rychlovka Odpovědět
kymlal |9. února 2014
dobrý Odpovědět
ladislava.jankovska |2. února 2014
Moc pěkná barva. Kečup do guláše nedávám, ale každý děláme oblíbenou chuť své rodiny. Dávám hodně cibule, dodá gulášovou chuť. Odpovědět
Jindriska8 |1. února 2014
Máme rádi! Odpovědět
Proxi |14. ledna 2014
Bez guláše ani ránu :-) Odpovědět
Peggy89 |17. listopadu 2013
vypadá dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!