Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
K jaru patří i pokrmy z mladého masa - je chutné, dietní, křehké a šťavnaté.…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Pomazánky jsou vděčným řešením, když nemáte čas vařit, ale nechcete se odbývat.…
Nejlepší dezert je takový, se kterým není téměř žádná práce a nakrmí co nejvíce…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.