Staňte se našimi fanoušky na:

Lívance z acidofilního mléka

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žloutky utřeme s cukrem, přidáme acidofilní mléko a polohrubou mouku a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků a špetky soli. Těsto hned lejeme na lívanečník do rozpáleného oleje, kde po obou stranách smažíme lívanečky. Hotové lívance potřeme džemem nebo směsí čerstvého ovoce se šlehačkou a cukrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Georgina |18. června 2013
dělám Odpovědět
laetti |18. června 2013
ukládám si Odpovědět
Lenny |18. června 2013
oblíbené Odpovědět
renda9 |18. června 2013
vyzkouším Odpovědět
macik |18. června 2013
zkusim Odpovědět
milmach |18. června 2013
dobré Odpovědět
-1 |17. června 2013
děláme podobně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!