Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečená rajčata s hříbky

Autor receptu: Lucie Dubská (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z rajčat seřízneme vršky, vnitřky vydlabeme, osolíme a opepříme. Na rozpuštěném másle osmažíme hříbky nebo žampiony nakrájené na plátky, smícháme s vydlabanými rajčaty. Vmícháme mouku, osmahneme, přilijeme smetanu a povaříme. Přidáme sherry a naplníme do rajčat. Vložíme do pekáčku vymazaného máslem, posypeme strouhaným sýrem a pečeme pod grilem nebo ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |10. září 2013
moc zajímavé rozhodně zkusím Odpovědět
b* |26. srpna 2013
moc hezky to vypadá Odpovědět
i |24. srpna 2013
za 1 Odpovědět
wieruska |23. srpna 2013
dobré Odpovědět
lvodakova |22. srpna 2013
vyzkouším :) Odpovědět
jobovab |21. srpna 2013
chutné Odpovědět
milmach |21. srpna 2013
dobré Odpovědět
vilemina |20. srpna 2013
Dělám třeba se žampiony, zajímavé je, že na plnění se hodí i ta méně dobrá a zralá, ale masitější kupovaná rajčata. Odpovědět
šanela |18. srpna 2013
zajímavá kombinace Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!