Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí tavený sýr

Autor receptu: +Bábrle+ (1278 receptů)

Pokud milujete tavený sýr, je to relativně nezávadná varianta-pozor na množství sody, prý stačí i třetinové a nechat den odležet!

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
102× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Podle chuti přidáme bylinky, česnek, kmín, zelenina, salám. Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami,a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. Tvaroh se během těch 10 minut úplně změní a přestane mít tvarohovou chuť. Je to opravdu tavený sýr,který můžeme namazat na pečivo. Pokud ho nesníte hned,skladujte přikrytý nebo v alobalu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |17. července 2014
1*** Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
Martinka |29. května 2014
Uloženo..=) Odpovědět
Alma |20. dubna 2014
uloženo Odpovědět
svatava.adamova |7. února 2014
ukládám Odpovědět
yuzum |17. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
+Bábrle+ |21. listopadu 2013
Dovoluji si jen upozornit, že v receptu je 1 MOKA lžička sody - a to je akorát (je to cca 1/3 čajové lžičky). Paní Vilemína asi měla na mysli čajovou lžičku a dát jí celou, to by asi bylo opravdu moc. Odpovědět
kockaviky |20. listopadu 2013
zajímavé, hned zítra vyzkouším Odpovědět
Jana.Pulcerová1 |12. července 2013
1+++ Odpovědět
sylviasek |13. června 2013
parádní nápad :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!