Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzská cibulačka - recept

Autor receptu: +Bábrle+ (1284 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na hrubší kolečka nebo měsíčky pokrájenou cibuli nejprve zprudka opékáme na tuku, zalijeme ji bílým vínem a vzápětí horkým vývarem, přidáme koření a necáme 2-3 minuty povařit. Část veky nakrájíme na drobné kostičky a stejně tak polovinu sýra. Obojí pak vložíme do polévky a bez míchání necháme ve vřelé polévce rozpustit. Ze zbylé veky nakrájíme plátky, potřeme je máslem, posypeme strouhaným sýrem a rozpečeme v troubě nebo na grilu. Polévku připravujeme těsne před konzumací a podávejte ji nejlépe se sýrovými bagetkami a posekanou petrželovou natí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |17. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!