Staňte se našimi fanoušky na:

Francouzská cibulačka

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme nahrubo. V hrnci rozpustíme máslo a cibuli na něm orestujeme společně s bylinkami. Pak cibuli zasypeme cukrem a necháme zkaramelizovat. Přidáme pepř, bobkový list, sůl a zalijeme vínem. Promícháme a víno necháme vyvařit. Pak vsypeme krupici a opražíme ji. Zalijeme kvalitním kuřecím vývarem a necháme pomalu vařit asi 20 minut. Z bagety nakrájíme kolečka a dáme je opéct do trouby zahřáté na 150 °C. Ke konci pečení krutony posypeme nastrouhaným sýrem a necháme jej na krutonech rozpustit. Polévku nalijeme do šálků a podáváme s krutony.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
yuzum |18. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Polda |21. prosince 2013
ukládám k vyzkoušení, polévky mám rád Odpovědět
Teris19 |7. července 2013
zkusím ;) Odpovědět
ssupperr |27. května 2013
vyzkousím!!! Odpovědět
kote19 |27. února 2013
zkusím :) Odpovědět
DAMI |27. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!