Staňte se našimi fanoušky na:

Aioli z česneku s hranolky

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hlavičky česneku seřízneme nahoře , osolíme, zakápneme olejem a zabalíme do alobalu. Batáty nakrájíme na hranolky, osolíme a posypeme tymiánem. Batáty i česnek naskládáme na plech a pečeme 35 minut na 200 °C. Žloutky vyšleháme s citronovou šťávou a solí. Postupně zašleháváme olivový olej. Česnek vymačkáme ze slupek a přidáme ho ke žloutkům. Batáty podáváme se vzniklou pastou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
super Odpovědět
asona |28. července 2015
Skvěle se hodí jako příloha k hranolkům nebo do hamburgerů Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!