Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Játrová omáčka

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omytá, očištěná vepřová játra naškrábeme na prkénku, dáme do hrnce, zalijeme vývarem. Přidáme hřebíček, nové koření, celý pepř, dusíme pod pokličkou asi 1 hodinu. Z másla, hladké mouky si připravíme světlou jíšku, játra zahustíme, povaříme a necháme zhoustnout. Dle chuti osolíme. Omáčku podáváme s houskovými knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!