Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní pasta na pizzu

Autor receptu: janackacka (20 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata, cibule, česnek, oloupaná kyselá jablka, ocet a feferonku pokrájíme a vaříme 1 hodinu, musíme míchat. Po uvaření vše rozmixujeme a dochutíme cukrem, skořicí, solí, hřebíčkem, atd.. Vaříme ještě půl hodiny, plníme do skleniček a 10 minut při 180°C stupních sterilujeme. Pastu je možné používat také pro dochucení různých omáček.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

E- |20. září 2013
like Odpovědět
piskotka |15. září 2013
dobré Odpovědět
pes |10. září 2013
asi znám Odpovědět
wieruska |4. září 2013
dobré Odpovědět
b* |4. září 2013
znám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!