Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený rybíz a la brusinky

Autor receptu: martinnatr (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Obraný a omytý rybíz dáme do pekáče a pečeme v troubě, dokud kuličky nepopraskají, pak přidáme cukr a pečeme dál asi 30 minut ve středně teplé troubě. Dále přidáme skořici a rum a pečeme ještě dalších 5 minut. Hotovou omáčku nalijeme do skleniček, zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru. Zavařenina se výborně hodí jako příloha ke svíčkové omáčce, ale i k masu při grilování. Dá se také použít jako ozdoba na zmrzlinové poháry nebo do jogurtu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

i |17. července 2013
zkusím Odpovědět
roxana-zdena |8. července 2013
Tohle přišlo akorát, právě dozrává! Odpovědět
VELKAKOKI |6. července 2013
dobrý tip Odpovědět
PetulkaH |15. června 2013
uloženo Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
petra.konfrstova |3. června 2013
ukládám, dělám trochu jinak, příště vyzkouším Váš recept!! Odpovědět
sari |2. června 2013
ukládáme 1* Odpovědět
JanaB |1. června 2013
Ukládám k vyzkoušení. 1+ Odpovědět
honzíček |1. června 2013
mnam Odpovědět
planeta |16. května 2013
recept mě zaujal , ukládám a vyzkouším, díky za inspiraci Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!