Staňte se našimi fanoušky na:

Dobrý zdravý kečup

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata, jablka a cibuli nakrájíme na kousky a necháme rozvařit se všemi ostatními surovinami. Feferonky dávat nemusíme. Necháme vychladnout a rozmixujeme. Můžeme přepasírovat. Celou dávku promícháme, aby byla stejná hustota. Dáme do sklenic a sterilujeme 20 minut na 80°C. Smíchaný s tatarkou je dobrý k uzené rybě, smíchaný s hořčicí k uzenině. Přidávám foto, aby byl vidět celý postup. na 1. jsou vidět hlavní suroviny, na 2. s kořením, na 3. je rozvařená směs, na 4. připravená v mixéru, na 5. umixovaná, na 6. přepasírujeme a na 7. celé to promícháme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Marťula09 |19. května 2014
to zkusím Odpovědět
ka002 |28. prosince 2013
dobrý recept, ukládám Odpovědět
kulajda |25. listopadu 2013
uloženo Odpovědět
3Katka3 |18. listopadu 2013
Krásně to vypadá Odpovědět
biglol |12. listopadu 2013
také děláme, je dobrý Odpovědět
Lucinka34 |5. listopadu 2013
ukládám :-) Odpovědět
petrapo |2. listopadu 2013
uloženo ;) Odpovědět
Hanina |28. řijna 2013
Děkuji. Odpovědět
Konato |26. řijna 2013
Šikulka, domácí je domácí a víme dobře co v něm je, na rozdíl od těch z obchodů. Recept - OK. Odpovědět
Hanina |29. září 2013
Asi se vám ty fotky nezdají, tak přidávám další, aby byl vidět celý postup. na 1. jsou vidět hlavní suroviny, na 2. s kořením, na 3. je rozvařená směs, na 4. připravená v mixéru, na 5. umixovaná, na 6. přepasírujeme a na 7. celé to promícháme. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!