Staňte se našimi fanoušky na:

Cibule vařená se žloutkovou omáčkou

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Menší cibulky očistíme sloupneme a krátce uvaříme ve slané vodě. Pak je nakrájíme na silnější plátky. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, rozředíme ji mlékem a dobře rozšleháme, osolíme a povaříme. Omáčku okořeníme pepřem a zjemníme žloutkem, rozšlehaným ve dvou lžících vody. Dále již omáčku nevaříme, jen prohřejeme a procedíme na cibuli. Podáváme k masu s novými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |16. července 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!