Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový kotouč

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na 1/3 dávky másla.Zbylé 2/3 másla umícháme se sardelovou pastou.Očištěný plát masa naklepeme, osolíme, opepříme a tence potřeme sardelovým máslem.Po celé ploše masa pak poklademe plátky šunky a doprostřed umístíme celá vejce.Maso stočíme a ovážeme nití.Pak je zprudka opečeme v rozpáleném másle s cibulkou, podlijeme a dusíme doměkka. Podáváme s opékanými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!