Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové budapešťské kotlety

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Osolené a opepřené kotlety vložíme na horký olej a pomalu opékáme po každé straně asi 6 minut.Hotové naskládáme na talíř.Z pánvičky vytřeme olej a nahradíme jej máslem, na němž zpěníme cibuli, posypeme ji paprikou, zamícháme a přilijeme víno.Ze dna pánvičky sloupneme zbytky po opékaném masu a povaříme tak, aby se víno vsáklo.Přidáme smetanu, osolíme, opepříme a necháme přejít varem.Potom vložíme kotlety zpět do omáčky a vše společně za stálého míchání povaříme tak dlouho, aby omáčka byla krémová. jako přílohu podáváme dušenou rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!