Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová chuťovka

Autor receptu: Bronislávek (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou plec nařežeme na plátky o síle 2-3cm,a použijeme koření které před grilováním zamícháme do masa. Hodinu po naložení grilujeme,nebo upečeme. MEDVĚDÍ GRIL Všestranná kořenící směs s přirozenou vůní planého medvědího česneku vhodná při marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas, do nádivek, minutkové kuchyně, výtečně chutná v dušené nebo grilované zelenině, lze použít i do zapečených brambor a těstovin. Na závěr, dle libosti dokořením mořskou jodovanou solí. Podáváme s chlebem nebo dle libosti i s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bronislávek |2. února 2015
výborné Odpovědět
piškot |2. února 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!