Staňte se našimi fanoušky na:

Večeře 73 - Makrela na víně

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné a naporcované makrely osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Do výpeku dáme nakrájené žampiony a krátce je opečeme s provensálským kořením. Do toho dáme porce makrel, podlijeme vínem a po obou stranách podusíme. Na talíři ozdobíme plátky citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!