Staňte se našimi fanoušky na:

Vařené hovězí maso na cibulce

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánev dáme sádlo a rozpustíme, přidáme drobně nakrájenou cibulku a smažíme za občasného promíchání, až začne růžovět. Přidáme na malé kousky nakrájené maso, koření, podle chuti dosolíme a osmažíme. Podáváme s bramborem a zeleninou nebo salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |12. června 2014
dala bych si, 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!