Staňte se našimi fanoušky na:

Uzené maso s knedlíkem a zelím

Autor receptu: Jana Konečná (65 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Sádlo rozpustíme v hrnci a přidáme najemno nasekanou cibuli. Opečeme ji do sklovita. Poté přidáme nakrouhané zelí, bobkový list a podlijeme vodou. Přidáme kmín, sůl a pepř a dusíme 20 minut. Podle potřeby podléváme. Poté ochutíme octem a cukrem – množství přizpůsobte podle chuti. Ještě chvíli povaříme. Mezitím si dáme napařit knedlík a uzené maso nakrájíme na plátky a povaříme. Knedlík nakrájíme na plátky a zalijeme zelím, nahoru dáme plátek uzeného masa a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!