Staňte se našimi fanoušky na:

Třeboňský kapr

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Očištěného kapra opláchneme ve vlažné vodě, podélným řezem rozpůlíme a nasekáme na porce. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, osmahneme ji dorůžova na části tuku, přidáme mletou papriku, krátce ji zpěníme, přidáme lečo a vše podusíme. Porce kapra osolíme a opečeme po obou stranách v horkém tuku. Pak je vložíme do připraveného základu a společně podusíme. Podle potřeby dochutíme solí, nakonec přidáme máslo a ještě krátce podusíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!