Staňte se našimi fanoušky na:

Salzburské vanilkové nočky

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

U vajec oddělíme žloutky od bílků a z bílků vyšleháme tuhý sníh - přitom do něj pomalu přisypáváme půl balíčku vanilkového cukru i cukru moučky. Sníh promícháme se žloutky a lehce do něj přimícháme prosetou mouku. V zapékací míse přivedeme k varu mléko se zbytkem vanilkového cukru a přidáme máslo. Z vaječné hmoty vykrajujeme velké noky a klademe je do zapékací mísy. Zapékáme v troubě při 225 °C asi 15 minut do zlatohněda. Ještě horké posypeme moučkovým cukrem a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |4. prosince 2014
like Odpovědět
Lucinka34 |14. prosince 2013
mňam 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!