Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Zbojnické špízy

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si vezmeme srnčí a vepřovou kýtu, kterou si nakrájíme na plátky. Plátky naklepeme, osolíme, okořeníme a potřeme olejem smíchaným s kečupem. Poté maso necháme 3-4 hodiny odležet. Maso se slaninou a na plátky nakrájenou cibulí střídavě napichujeme na grilovací jehly či špejle. Rozehřejeme si gril a špízy pečeme na roštu. Podle potřeby otáčíme a potíráme zbytkem oleje. Zbojnické špízy podáváme s chlebem a salátem s čerstvé zeleniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Zůz |10. května 2013
naše oblíbené Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
kacci|9. května 2013
vyzkouším :) Odpovědět
petr.helman.5|1. února 2013
Špízy jdou dělat snad na milion způsobů.Vždy je to mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!