Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Losos na pomerančích s mandlemi

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Opravdová pochoutka pro milovníky ryb, tentokrát v netradičním podání. Lososa omyjeme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Filety zprudka osmahneme na rozpálené pánvi s trochou olivového oleje a vložíme do máslem vymazané formy na pečení. Necháme chvilku péct v rozehřáté troubě a poté lososa podlijeme bílým vínem a šťávou z pomeranče. Podusíme v troubě asi 5 minut, přidáme šlehačku a necháme několik minut dopéct. Lososa servírujeme posypaného spařenými mandlemi a zalitého omáčkou z formy. Nejlépe podáváme s vařeným bramborem a můžeme ozdobit čerstvými bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!