Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plátky v medové marinádě

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Medová marináda: Olej promícháme s utřeným česnekem, přidáme nastrouhanou cibuli, med, koření a sůl Naklepané plátky masa potřeme marinádou, v misce proložíme bobkovými listy a necháme jej nejlépe do druhého dne odležet. Druhý den maso osušíme a po obou stranách opečeme na oleji. Do výpečku dáme zbytek marinády, prohřejeme ji a rozdělíme na maso.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jobovab |27. června 2013
dobré Odpovědět
petra.stefanova.7 |12. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!