Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Bramboráky s bylinkovým krémem

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Brambory oloupeme a omyjeme, rozčtvrtíme a rozmixujeme nebo nastrouháme na velmi jemno spolu s citronovou šťávou, 125 ml vody a 1 lžičkou soli. Přidáme vejce, olej a mouku a vytvoříme řídké těsto.
  2. Jarní cibulky oloupeme, zelenou část odložíme. Cibulky pokrájíme na kolečka a v pánvi osmahneme na oleji. Následně vyjmeme a rozdělíme na čtyři části. Do pánve na rozpálený olej nalijeme 1/4 těsta a posypeme částí smažené cibulky. Z obou stran opečeme. Hotový bramborák vyjmeme a udržujeme v teple. Ze zbylého těsta a cibule usmažíme další tři bramboráky.
  3. Bylinkový krém: Pažitku a zelenou část cibulek nakrájíme na kolečka, smícháme s tvarohem, brynzou, solí a pepřem. Přidáme ušlehanou smetanu.
  4. Bramboráky naplníme bylinkovým krémem a rozdělíme na talíře. Ozdobíme pažitkou nebo natí cibulky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

josifek |1. května 2014
Vyzkousim Odpovědět
junkie09 |13. května 2013
super Odpovědět
Jana 9|16. ledna 2014
určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!