Staňte se našimi fanoušky na:

Pštrosí maso marinované s balsamikovým octem a bazalkou

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na tenké plátky, dáme do mísy na pečení a nalijeme na něj marinádu smíchanou ze všech ingrediencí a necháme v ledničce marinovat . Maso pak z marinády vyjmeme a pečeme na grilu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JanaB |1. června 2013
1+, Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!