Staňte se našimi fanoušky na:

Plzeňské rozpeky

Autor receptu: simsonhoumr (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Postup Vypracujeme kynuté těsto bez vajíčka zadělané jen vodou. Pro zjemnění je možno přidat mléko. Utvoříme větší ploché vdolky a dáme vykynout. Upečeme je na plechu s povrchem potřeným vodou. K vepřovému masu s mrkví se hodí rozpeky znamenitě. Přesně tyto dělávala i babička. Mouku jsem proto použil hladkou, jako ona babička.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |12. řijna 2013
super, děkuji za recept :-) Odpovědět
M* |11. řijna 2013
vyzkoušeno Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!