Staňte se našimi fanoušky na:

Plněný lilek - dia 18,2 S

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z opláchnutého lilku odkrojíme stopku a podélně rozřízneme. Dužinu částečně vykrojíme. Maso promícháme s jemně nakrájenou dužinou, cibulí, solí, kořením, utřeným česnekem, bílkem a naplníme je do půlek lilku. Olej rozehřejeme, poklademe spařeným, oloupanými a pokrájenými rajčaty, lilkem a v dobře vyhřáté troubě upečeme. Před dopečením posypeme sýrem nebo můžeme zalít zakysanou smetanou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |20. června 2014
1 porce = 474 kcal - T 36,4 - S 18,2 Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!