Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní bůček pečený

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
32× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky 1-1,5 cm silné a osolíme. Olej, rajčata, pepř a 1/2 prolisovaného česneku smícháme dohromady, plátky masa do směsi namáčíme a ukládáme do pekáče. Posypeme drobně nakrájenou cibulí a plátky zbylého česneku, polejeme trochou vody, přikryjeme poklicí, dáme do předehřáté trouby na 180°C a upečeme. Během pečení maso obrátíme, poléváme výpekem a podléváme vodou pokud se vypařila. Ke konci pečení poklici sundáme a maso necháme trochu opéct.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

šupina73|8. května 2013
uloženo Odpovědět
petr.helman.5|8. února 2013
Už teď mi tečou sliny.Dobré papáníčko poznám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!