Staňte se našimi fanoušky na:

Petrželovo-bramborová kaše se šalvějí

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Brambory i petržel oloupejte, nakrájejte na kousky, dejte do studené osolené vody a přiveďte k varu. Vařte patnáct až dvacet minut doměkka. Sceďte, dejte do robotu, rozšťouchejte, přidejte máslo, horké mléko a našlehejte dohladka. Osolte podle chuti. Udělejte šalvějové máslo: Máslo rozpusťte na středním plameni v malém rendlíku. Přidejte lístky šalvěje a stále zahřívejte, dokud máslo nezezlátne a šalvěj není krásně křupavá. Kaši servírujte politou máslem a ozdobenou šalvějí, spolu s plátky roastbeefu. Na šalvějové máslo: 100g másla, na kousky | 2 lžíce celých šalvějových lístků

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!