Staňte se našimi fanoušky na:

Pečené steaky z mečouna

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravíme si 4 čtverce silného alobalu, tak velké, aby stačily na zabalení rybích steaků. Na každý čtverec položíme 1 steak a okraje alobalu zdvihneme. Maso osolíme a opepříme, vymačkáme šťávu z limetek. Máslo nakrájíme na 4 dílky, na každý steak položíme 1 dílek másla, 2 srdíčka artyčoků a zalijeme 1/4 limetkové šťávy. Balíčky uzavřeme a položíme na plech, pečeme 25 minut na 180°C. Maso se musí po zapíchnutí nože snadno rozdělovat na kousky. Citron nakrájíme na kolečka, balíčky s mase a artyčoky dáme na talíře, pootevřeme a položíme kolečka citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!