Staňte se našimi fanoušky na:

PATIZON JAKO MINUTKA

Autor receptu: bobzbrd (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Patison nakrájíme na plátky cca 2 cm silné. Hodíme na pánvičku a pomalu smažíme tak, až středy zesklovatí. Otočíme a posypeme JEMNĚ krájenou cibulí. Rozhrneme k okrajům a doprostřed OPATRNĚ klepneme vejce. Osolíme, okořeníme... Pod pokličkou smažíme tak dlouho, až je vajíčko na hniličko. Na talíři pokapeme Cikánskou, či Čertovskou omáčkou a podáváme s brambory. 1. varianta Než posypeme cibulí, poklademe na plátek salám, šunku... 2. varianta Plátek posypeme POUZE nastrouhanou Nivou

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!