Staňte se našimi fanoušky na:

Papriková marmeláda (ostřejší)

Autor receptu: jaroslav.hulka (85 receptů)

Dobrá je ke grilovaným masům, na toasty a podobně.

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(1 hlas)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Chilli a červené papriky důkladně omyjeme a zbavíme je jádřinců. Nakrájíme je na kousky, které dáme do kastrolu spolu s olejem a octem. Necháme asi 1 hodinu odležet.
  2. Pak na mírném plameni vaříme cirka 30 minut. Propasírujeme, nebo umixujeme hodně najemno ponorným nástavcem.
  3. Dáme opět na plotnu, přidáme cukr a za stálého míchání vaříme asi 20 minut. Poté plníme do skleniček, zavíčkujeme a obrátíme dnem nahoru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
1* :-) Odpovědět
jaroslav.hulka |9. ledna 2014
Není zač. Odpovědět
jaroslav.hulka |6. ledna 2014
i to je možné , každý podle své chuti Odpovědět
Victor |6. ledna 2014
1*** přidal bych jěště nejméně 2 papričky japanelo !!! Odpovědět
gwendy |5. ledna 2014
ukládám, zajímavé Odpovědět
kymlal |30. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
dagos |30. prosince 2013
zajímavá marmeláda :-) pikantní věci u nás máme rádi, tak další inspiradce, recpt si ukládám Odpovědět
Hanina |25. prosince 2013
zajímavé Odpovědět
Georgina |12. prosince 2013
možná někdy.. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!