Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný hemelín

Autor receptu: svatava.adamova (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Česnek rozmačkáme a smícháme s červenou a pálivou paprikou. Poměr záleží na vaší odvaze. Hermelín rozkrojíme na dvě stejná kolečka a vnitřní strany pomažeme česnekem s paprikou. Vložíme kolečko cibule a půlky oliv. Dáme do sklenice a prokládáme cibulí, feferonkami, olivami, kořením a kapií. Zalijeme olejem a necháme louhovat 3-7 dle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |20. července 2014
***** Odpovědět
sari |7. února 2014
:-) Odpovědět
petrapo |24. prosince 2013
taky to mám ráda pěkně zostra ;) Odpovědět
VELKAKOKI |29. září 2013
ukládám Odpovědět
MarkyzaM |28. června 2013
paráda Odpovědět
svatava.adamova |26. června 2013
Chilli a pálivé věci jím hodně dlouho , zatím se mi to nestalo :) Odpovědět
Arabela |26. června 2013
S camembertem je to stejně dobré, důležité je koření. Na pálivou papriku a zvláště na chilli si netroufnu, kuchařům to nadlouho otupí chuťové buňky. Uložím, bude se hodit, díky. :-))) Odpovědět
Šuldeska |19. června 2013
S tím camembertem to bude asi vynikající také. Odpovědět
svatava.adamova |18. června 2013
Myslím si, že to vliv nemá, podle mě je to hermelínu dost podobné a vyjde to levněji, a jsou myslím i trochu větší než hermelín jako takový Odpovědět
Peťa:-) |18. června 2013
máte zkušenost i s camembertem z Kauflandu - kus 120 g? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!