Staňte se našimi fanoušky na:

Mrkev s fazolovými lusky

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, fazolky zbavíme vláken, vložíme do mrkve a přidáme máslo. Mrkev zalijeme vodou a vaříme pod pokličkou. Do hotové mrkve přidáme zbytek másla, osolíme, osladíme a vysmahneme. K mrkvi podáváme obalované smažené topinky nebo vařené brambory. Veku nakrájíme na krajíčky, upravíme ji na mísu a pokropíme mlékem. Až se mléko vsákne, ponoříme je do vajíčka, obalíme ve strouhance a smažíme dozlatova. Mrkev s fazolovými lusky upravíme na mísu a obložíme topinkami. Topinky: 200 g veky mléko 2 vejce 80 g strouhanky 100 g tuku na smažení

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!