Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí maso na jehle

Autor receptu: E- (35 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kuřecí prsíčka zbavíme kostí a kůže a nakrájíme je na kousky.Spolu s nakrájenými játry marinujeme ve směsi bílku,sójové omáčky,vína,soli a malého množství cukru.Střídavě napichujeme na jehlu a pečeme na grilu.Pokrm doplníme grilovanými paprikami s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!