Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na dobromysli

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čtvrty kuřete marinujeme 24 hodin ve směsi oleje , citrónové šťávy , drceného česneku , soli , pepře a oregána. Pak jednotlivé porce napícháme na jehlu a na dřevěném uhlí zvolna opékáme na grilu.Zbylou marinádu z kuřete zlehka osmahneme s máslem a porce kuřete jí přelijeme . Podáváme s pečivem nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!