Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí ragú v jarním kabátku

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mrkev očistíme, kedluben oloupeme a vše nakrájíme. Květák omyjeme, rozebereme na růžičky a ještě je nakrájíme na menší kousky. Lusky opláchneme, eventuálně rozpůlíme. Kedluben, mrkev a květák vaříme 8 minut ve slané vodě, po 3 minutách přidáme vařit také lusky. Slijeme a necháme okapat. Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme a okořeníme. Cibule oloupeme, nasekáme a obojí opečeme na másle. Přidáme zeleninu, přilijeme 250 ml vývaru ze zeleniny a smetanu, vše povaříme a pak zahustíme jíškou. Dochutíme šťávou z citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!