Staňte se našimi fanoušky na:

Kremrole od Lucie

Autor receptu: lucie bízivá (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku nasypeme do mísy a přidáme nakrájené máslo, 2 lžíce octa, 3 lžíce vody a špetku soli a tři žloutky. Vypracujeme těsto, které dáme vychladit do lednice. Zatím si připravíme náplň do kremrolí. V míse začneme šlehat bílky a pomalu přisypáváme cukr, těsně před koncem přesuneme mísu se sněhem nad vodní lázeň a šleháme náplň dokud cukr není rozpuštěný a směs hladká. Vychlazené těsto rozválíme a krájíme na 2cm široké proužky, motáme ho na kovové trubičky. Pečeme asi 15 minut při 190 stupních, po upečení z korpusů opatrně vytáhneme trubičky a plníme náplní. Více najdete na webu http://www.dobrotyodlucie.cz/kremrole/ kde si můžete prohlédnout i více fotografií a pracovní postup popsaný do detailu, přeji dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!