Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr v bylinkové krustě

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Kapra nakrájíme na filety bez kůže. 2) Smícháme mléko a limetkovou šťávu a filety do tohoto aspoň na hodinu naložíme. 3) Maso osušíme a obalíme v trojobalu – do strouhanky jsme přimíchali najemno nasekané bylinky. 4) Smažíme na oleji a podáváme s citronem a bramborovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |18. března 2015
Bylinkovou krustu znám, ale na kapra jsem ji ještě nepoužila Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!