Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr dušený na pivě

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Porce kapra osolíme, pokapeme citronem a dáme do chladu. Na oleji opečeme slaninu, na ni položíme porce kapra, přidáme nakrájenou cibuli a koření, do poloviny zalijeme rybí porce pivem, zakryjeme a zvolna dusíme asi 18 až 20 minut. Měkkého kapra vyjmeme a dáme na mísu. Vývar zahustíme nastrouhaným perníkem, povaříme a propasírujeme, přisolíme, přikořeníme a zjemníme máslem.Touto šťávou kapra na míse přelijeme. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!