Staňte se našimi fanoušky na:

Jemný rybí vývar

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybí hlavy důkladně omyjeme, vydrhneme v soli, opět omyjeme, vykrojíme žábry a vložíme do 1,5 l studené vody. Přilijeme víno a zvolna přivedeme k varu. Přidáme očištěnou a na kostky nakrájenou zeleninu, fenykl, oloupaný přepůlený citron, koření a sůl. Uvařené hlavy oaptrně vybereme sítkem a polévku scedíme přes jemný cedník. Na závěr ji dochutíme solí a pepřem. Rybí vývar skvěle chutná s domácími fritátovými nudličkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!