Staňte se našimi fanoušky na:

Vývar s rybími knedlíčky

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vývar : Rybí kosti, hlavy a ploutbe dát do hrnce se studenou vodou, přidat celou oloupanou cibuli, na větší kousky nakrájené mrkve a celer, koření a sůl. Asi 20 minut povařit. Knedlíčky : Rybí maso umlít , vejce našlehat se lžičkou změklého másla, pak přidat rybí maso, prolisovaný česnek a petrželku, zahustit stouhankou a dochutit solí a pepřem. Vytvarovat kuličky, nechat vařit v osolené vodě, dokud nevyplavou na hladinu, pak vyndáme. Očištěné žampiony orestovat na lžící másla. Rybí vývar přecedit, celer spolu s mrkví pokrájet, vývar opět přivést k varu a krátce povařit fazolky, přidat zeleninu, žampiony a knedlíčky. Polévku stačí už jen prohřát, dochutit a odstavit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!