Staňte se našimi fanoušky na:

Jemný houskový knedlík

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Housky nakrájíme na kostky, zalijeme rozpuštěným máslem a necháme v troubě lehce osušit. Mléko osolíme, přidáme vejce, jemně nasekanou petrželku a rozšleháme. Směsí zalijeme žemle, promícháme a necháme 1 hodinu stát. Těsto dáme na navlhčený ubrousek, zabalíme do tvaru podlouhlého knedlíku, na obou koncích zavážeme a vaříme v osolené vodě asi 35 až 40 minut. Hotový knedlík z ubrousku vybalíme a nakrájíme na plátky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |1. června 2016
super Odpovědět
ladunka |28. ledna 2013
určitě udělám a těším se na ně Odpovědět
iva.hlouskova |28. ledna 2013
musím vyzkoušet Odpovědět
jana.remkova.7 |28. ledna 2013
Přidávám foto. Knedlíky dělávám hodně často:-) Odpovědět
betka |12. ledna 2013
dobré knedlíky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!