Staňte se našimi fanoušky na:

Husí škvarky

Autor receptu: m.m.m. (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Staženou kůži ze sádelné husy nakrájíme na čtverce velikosti asi 5x5 cm.Tyto kousku dáme do vhodné nádoby,podlijeme dostatečně vodou a dusíme pod pokličkou.Škvarky již částečně doměkka podušené vyjmeme,narovnáme na plech,na povrchu osolíme a pečeme v troubě do zlatočervena. Sádlo z dušených škvarků schováme a použijeme k vaření.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!