Staňte se našimi fanoušky na:

Hraběnčiné řezy

Autor receptu: beaa (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z hladké mouky smíchané s práškem do pečiva , hery, moučky a žloutky vypracujeme těsto, 1/3 dáme těsta do chladničky a zbylé 2/3 rozválíme do tukem vymazaného pekáčem s vyšším okrajem. Na ně rozložíme nastrouhana jablka, posypeme cukrem, skořicí a rozinkami. Potřeme sněhem vyšlehaný z bílku se třemi lžícemi cukru. Na to nastrouháme těsto z chladničky. Upečeme v předehřáte troubě na 150stupnů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
sazinka |5. března 2014
davam1+ Odpovědět
Januse |5. března 2014
také tak peču a je to u nás moc oblíbený moučník Odpovědět
Lenny |15. června 2013
lákavé k vyzkoušení Odpovědět
T3r3z |5. června 2013
Nejlepší je používat pečící papír :-) Odpovědět
dagos |25. května 2013
krásné a pěkně naservírované, dávám do oblíbených Odpovědět
gagous007 |19. května 2013
když máme jablíčka, tak je dělám každou chvíli, jsou strašně dobré Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Taky vyzkouším ;-) Odpovědět
Michi |16. května 2013
děláme, jsou moc dobré a mají vždy úspěch Odpovědět
miuka |16. května 2013
Často je děláme, hlavně, když dozrají jablka. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!